Møbler 101: Topp Tips Og Råd For Ditt Hjem

Hvis du har ønsket å kjøpe møbler nylig, men føler deg tapt, bli med i klubben! Mellom vanlige butikker og online arenaer, hvor snur du? Med alle forskjellige priser og typer møbler sammen med nyere alternativer blir presentert, kan det være vanskelig å navigere deg vei. I stedet for å gi opp og gi etter, ta noen kunnskapsrike kjøpsbeslutninger ved å bruke informasjonen du er i ferd med å lese.

Hvis du handler for et nytt møbel for å erstatte en eldre, hold den gamle i tankene. Hva likte du med det gamle stykket ditt? Hva likte du ikke at det var bedre? Ikke bare kjøpe den mest visuelt tiltalende potensielle erstatning du ser. Hvis det ikke er behagelig for deg personlig, kommer du ikke til å bli lykkelig.

Vær oppmerksom på beina på møbelet du vil kjøpe. Velg møbler med solide treben. Pass på at bena er solid koblet til møbelet og ikke bare limt. Hvis du trenger en ny sofa, kan du prøve å finne en med et ekstra ben i midten for mer støtte.

Når det gjelder tremøbler, sørg for å lese produsentens omsorgsanvisninger nøye. Utførelser, voks og andre behandlinger varierer etter merke, type møbler, type tre, etc. Hvis du leser disse instruksjonene, vil du holde møblene dine i uberørt form i lang tid, og hjelpe deg med å unngå skade fra feil rengjøring.

Vet alltid hvor mye plass du har tilgjengelig for en møbel brikke før du går shopping. Uansett stykke møbler du kjøper, vet størrelsen på den tilgjengelige plassen på forhånd. Når du prøver å stole på en guesstimate, kan det lett gå veldig galt. Det er veldig viktig å måle når du ønsker stykker som utvider, som sovende sofaer og recliners.

Når du handler for hjemmekontormøbler, bør du vurdere hvor mye faktisk overflate du trenger. Liker du å ha plass til å spre ut papirer? Eller er du mer minimalistisk, med bare en bærbar PC og alt-i-ett multifunksjonsskriver? Lengden på ledninger eller trådløse tilkoblinger også faktor i størrelsen og antall stykker du trenger.

Når du kjøper møbler til stuen din, tenk på om du vil ha slipcovers. Du kan kanskje gå med en rimeligere brikke hvis du vet at du kan slipcover det. Du vil kanskje til og med se på slipcovers først for å se om du liker slipcover-utseendet, samt til størrelsesslipcover for et hvilket som helst stykke du kan se.

Pass på møbler som ser ut til å være billige. Det er alltid flott å få en god avtale, men ikke på forventet kvalitet på konstruksjonen. Du vil bruke mer penger ofte på å erstatte billig laget møbler enn du ville gjort hvis du hadde brukt litt mer på et kvalitetsstykke i begynnelsen.

Føler du at du vet hva du skal gjøre nå når du kjøper møbler? Husk alle de gode tipsene og rådene du har lest her, slik at du vet hvordan du sikrer tilbudene du ønsker. Du bør føle deg begeistret som møbler du kjøper er en stor investering, og nå kan du gjøre de riktige kjøpene.